Home Cryptocurrency Binance Learn & Earn Quiz Answers: Lido Binance Quiz Answers

Binance Learn & Earn Quiz Answers: Lido Binance Quiz Answers

by cryptocreed

Last Updated on November 25, 2022 by cryptocreed

Lido or LDO is a liquid staking solution for Ethereum & other PoS blockchains like Ethereum. It allows users to stake their ETH without any minimum deposit in exchange for stETH that can be used similarly you do with Ethereum. Holders can also participate in on-chain activities like lending.

If you do not have an account on Binance then create one using our link to save 40% on transaction fees. For a better experience download the Binance app.

The current price of the Lido token is $1.12. The rank of the token is 83 according to the market cap.

Things To Remember While Taking Lido Binance Quiz Answers

  1. Learn and Earn page can be accessed here “https://academy.binance.com/en/learn-and-earn”.
  2. Login to check if you are eligible or not.
  3. Try to use a mobile device.
  4. Questions will be not in the same format for everyone.
  5. Rewards will get credited to your account within 48 hours.
Total reward: 0.3 LDO worth $0.30 to $0.50
Start & End Date: Check it out on Binance.
What to do: Watch a video of 2.13 minutes and answer 08 questions.

Must Read: BINANCE SKALE QUIZ ANSWERS

Binance Lido Quiz Answers

Questions in Binance might be in a different order from account to account. To search each answer or question use CTRL+F to search questions directly.

Q1: What can holders do with LDO?

Answer: Vote on decisions in the Lido DAO

Q2: What problem is Lido trying to solve in PoS staking?

Answer: All are correct

Q3: What can users do with their stETH tokens?

Answer: All are correct

Q4: What do users receive after staking their tokens on Lido?

Answer: Assets that represent their staked tokens on a 1:1 basis, e.g., stake ETH and get stETH tokens

Q5: In addition to Ethereum, which PoS blockchain does Lido support?

Answer: Polkadot

Q6: Where do users deposit their PoS token on Lido?

Answer: The Lido staking pool smart contract

Q7: Why does Lido operate as a DAO?

Answer: All are correct

Q8: What is the name of the utility token on Lido?

Answer: LDO

If you found these answers helpful then do not forget to share this article on social media with your friends.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.