Home Cryptocurrency Binance Fan Token Quiz Answers: SS Lazio, FC Porto, Alpine F1, and Santos FC

Binance Fan Token Quiz Answers: SS Lazio, FC Porto, Alpine F1, and Santos FC

by cryptocreed

Last Updated on November 26, 2022 by cryptocreed

Binance Fan Tokens are one type of cryptocurrency deployed on the Binance Smart Chain, a BEP-20 utility token basically built for football clubs.

There are many benefits to holding Fan Token including but not limited to voting privileges on club decisions like on the kit, slogan, jersey design, and much more.

To know more about Binance Fan Token go to the Binance Academy page and search for what is Binance Fan Token. You will find the benefits and use cases of these Fan Tokens.

If you do not have an account on Binance then create one using our link to save 40% on transaction fees. For a better experience download the Binance app.

Things To Remember While Taking Binance TrueFi Quiz

  1. Learn and Earn page can be accessed here “https://academy.binance.com/en/learn-and-earn”.
  2. Login to check if you are eligible or not.
  3. Try to use a mobile device.
  4. Questions will be not in the same format for everyone.
  5. Rewards will get credited to your account within 48 hours.
Total reward: 0.45 ALPINE, 0.15 SANTOS, 0.18 LAZIO, 0.25 PORTO ($1.20+$1.09+$1.00+$1.04=$4.33)
Start & End Date: NA
What to do: Watch videos and answer a binance quiz.

Must Read: BINANCE TRUEFI QUIZ ANSWERS

Binance Fan Token Quiz Answers: SS Lazio, FC Porto, Alpine F1, and Santos FC

Use CTRL+F to search for specific questions and answers. Here is the list of 30 questions from the Binance Fan Token Quiz.

Q1: Which token standard do Binance Fan Tokens use?

Answer: BEP-20

Q2: Use cases of Binance Fan Tokens may include:

Answer: All apply.

Q3: On which blockchain are Binance Fan Tokens issued?

Answer: BNB Smart Chain

Q4: All Binance Fan Tokens are tradable.

Answer: True

Q5: Binance Fan Tokens are:

Answer: Utility tokens

Q6: Binance Fan Tokens are fungible.

Answer: True

Q7: To buy Binance Fan Tokens, you need to:

Answer: Log into Binance account – Click [Trade] – Buy Fan Token – Receive token via Spot Wallet.

Q8: Fans of which clubs can consider getting their team’s corresponding Binance Fan Tokens?

Answer: All Apply

Q9: Is there a maximum amount of Fan Tokens?

Answer: Yes for LAZIO, PORTO, SANTOS, and ALPINE.

Q10: Which statement is true?

Answer: All Fan Tokens enjoy low transaction fees and three-second block times.

Q11. Which of the following Alpine Experiences takes place at an altitude of 2200 metres?

Answer: Alpine Ice Driving Experience

Q12. Which of the following drives for Alpine esports team?

Answer: Nicolas Longuet

Q13. What year did BWT Alpine F1® Team enter Formula One™?

Answer:  2021

Q14. How can you get ALPINE F1® Team Fan Tokens before listing?

Answer: Launchpad

Q15. Where is BWT Alpine F1® Team’s chasis built?

Answer: Enstone, United Kingdom

Q16. Which was the first race of which the Alpine F1® Team make their debut?

Answer: Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 2021

Q17. Who is the current CEO of the BWT Alpine F1® Team?

Answer: Laurent Rossi

Q18. During which Grand Prix did BWT Alpine F1® Team claim its maiden win?

Answer: Formula 1 Rolex Magyar Nagydij 2021

Q19. How many races did current BWT Alpine F1® Team reserve driver Oscar Piastri win on his way to winning the 2021 Fia Formula 2 Championship?

Answer: 6

Q20. How many gears does the Alpine A522 have?

Answer: 7

Q21. Which of the following ways can fans get ALPINE F1® Team Fan Tokens?

Answer: Participate in the Binance Launchpad and Binance P2P & Spot Market, Gift Cards

Q22. What did the listing date of the ALPINE F1® Team Fan Token coincide with?

Answer: BWT Alpine F1® Team’s first race of the year

Q23. What token do you need in order to participate in the Alpine F1® Team Fan Token Launchpad?

Answer: BNB

Q24. Which of the following is NOT true?

Answer: ALPINE F1® Team Fan Token holders with 1,000 ALPINE will be able to get the animated ALPINE NFTs.

Q25. When was the ALPINE F1® Team Fan Token listed on Binance Fan Token Platform?

Answer: 21 February 2021

Q26. What is the initial circulating supply of ALPINE when launched on Binance?

Answer: 11,360,000

Q27. Which driver was featured in the Binance x BWT Alpine F1® Team launch video on the Fan Token page?

Answer: Esteban Ocon

Q28. How much ALPINE in total is the Binance Fan Token planning to airdrop to its community to celebrate their partnership?

Answer: 100

Q29. Which of the following is not an Alpine car?

Answer: Alpine A GT

Q30. How many limited edition NFTs is BWT Alpine F1® Team releasing for the first collection?

Answer: 15,000

Binance Fan Token Quiz Answers: SS Lazio, FC Porto, Alpine F1, and Santos FC

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.