Home Airdrops Binance Learn & Earn Quiz Answers: Binance UMA Quiz Answer

Binance Learn & Earn Quiz Answers: Binance UMA Quiz Answer

by cryptocreed
Binance UMA Quiz Answers

Last Updated on November 25, 2022 by cryptocreed

Binance UMA Quiz Answer from Cryptocreed


UMA is an Optimistic Oract (OO) that saves or records and solves disputed or fake information that is recorded on blockchain by humans, it is also known as “A Human Powered Truth Machine”

UMA is currently in the top 200 according to Coinmarketcap as per their metrics. The current price per UMA token is $1.69 and the market cap is $116,216,859.

Join Binance or Kucoin using our link to save 40% on trading fees.

Things To Remember While Taking Binance UMA Quiz

  1. Learn and Earn page can be accessed here “https://academy.binance.com/en/learn-and-earn”.
  2. Login to check if you are eligible or not.
  3. Try to use a mobile device.
  4. Questions will be not in the same format for everyone.
  5. Rewards will get credited to your account within 48 hours.
Total reward: 0.3 UMA
Start & End Date: NA
What to do: Watch a video of 2.11 minutes and answer 10 questions.

Must Read: BINANCE SKALE TRUEFI ANSWERS

Binance UMA Quiz Answer

Question 1. What makes the OO optimistic?

Answer:- Proposed data will not require resolution unless it is disputed, and disputes are rare

Question 2. How many tokens did UMA transfer to its DAO in 2021?

Answer:- 35 million tokens

Question 3. Who are the three actors in the OO system?

Answer:- The contract requesting the data; the participant proposing the data; and the disputer

Question 4. Why is there a reward associated with voting correctly?

Answer:- So there is an incentive to be correct

Question 5. Why does the OO include a human component?

Answer:- Humans can provide any kind of knowable truth to a blockchain

Question 6. What are the phases in the UMA voting process?

Answer:- Voting period; voting revealing period; reward collection period

Question 7. What is the DAO tooling organization that is a sister protocol to UMA and Across and is secured by the OO?

Answer:- Outcome.Finance

Question 8. How long does it typically take for the OO, through its UMA token holders, to resolve a dispute?

Answer:- 48 hours

Question 9. What is UMA’s native token?

Answer:- UMA coin

Question 10. What is the cross chain bridge empowered by UMA and its OO?

Answer:- Across

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.