Home Cryptocurrency Binance Learn & Earn Quiz Answers: TrueFi Binance Quiz Answers

Binance Learn & Earn Quiz Answers: TrueFi Binance Quiz Answers

by cryptocreed
TruFi Binance Quiz Answers

Last Updated on November 22, 2022 by cryptocreed

TrueFi is the first credit protocol on a decentralized network that partnered with Binance to allow users to earn free Tru coins for knowing more about them. This article covers TrueFi Binance Quiz Answers.

If you do not have an account on Binance then create one using our link to save 40% on transaction fees. For a better experience download the Binance app.

There are some rules and joining eligibility criteria that you have to fulfill. Like some quizzes are not available for everyone. Check out their Terms and Conditions page.

Things To Remember While Taking Binance TrueFi Quiz

  1. Learn and Earn page can be accessed here “https://academy.binance.com/en/learn-and-earn”.
  2. Login to check if you are eligible or not.
  3. Try to use a mobile device.
  4. Questions will be not in the same format for everyone.
  5. Rewards will get credited to your account within 48 hours.
Total reward: 10 TRU worth $0.30 to $0.56
Start & End Date: NA
What to do: Watch a video of 2.11 minutes and answer 11 questions.

Must Read: BINANCE SKALE QUIZ ANSWERS

TrueFi Binance Quiz Answers

Q1: TrueFi’s mission is to build what?

Answer: The world’s most transparent and effective financial infrastructure to support the global credit market

Q2: What benefits does TrueFi offer its users?

Answer: All are correct

Q3: What is not a function of the TrueFi credit protocol?

Answer: Collateralized lending

Q4: Approximately how much in unsecured loans has TrueFi originated between November 2020 and December 2022?

Answer: $2 billion

Q5: What is TrueFi’s native token?

Answer: TRU

Q6: What are the benefits of launching a financial opportunity on-chain using TrueFi?

Answer: All are correct

Q7: TrueFi’s native token is used to facilitate

Answer: All are correct

Q8: What protections do TrueFi lenders enjoy against loss of capital on the protocol?

Answer: All are correct

Q9: Who can loan into TrueFi pools and portfolios?

Answer: Each pool and portfolio has its own lender selection criteria, set by the manager

Q10: How can lenders generate yields on TrueFi?

Answer: All are correct

Q11: Besides Ethereum, what other blockchain does TrueFi support?

Answer: Optimism

Q12: How can TrueFi lenders exit their loan position in a TrueFi pool or portfolio?

Answer: Exist liquidity differs depending on the opportunity, based on specifications set by the manager

 

There might be a 13th question if there is then its answer will be “All are correct”. If you found this tru binance quiz answers useful then do not forget to share with others. Also, share this truefi binance quiz answers on social media.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.