Home Cryptocurrency Binance & Learn Answers: What Is BNB Quiz Answers

Binance & Learn Answers: What Is BNB Quiz Answers

by cryptocreed

Last Updated on January 19, 2023 by cryptocreed

Latest Binance Learn & Earn Quiz Answers: What Is BNB Quiz Answers


Binance has its own native ecosystem coin called BNB. Binance is one of the largest crypto exchanges globally; hence, the usage & volume of BNB is quite good. BNB token was launched in 2017 with Binance’s launch.

There are lots of features that use BNB as its infrastructure. In starting BNB was issued with the aim of using it as a fee-saving coin. Users can use BNB to pay fees to save 40% on transaction fees.

BNB stands for Build and Build, said & mentioned on the official website. Currently, BNB is the 4th most used coin as per coin market cap with $46,363,033,234 and the last 24 hours’ volume was $642,448,659. The current price per BNB is $289.

Things To Remember While Taking The What Is BNB Quiz

  1. Learn and Earn page can be accessed here “https://academy.binance.com/en/learn-and-earn”.
  2. Login to check if you are eligible or not.
  3. Try to use a mobile device.
  4. Questions will be not in the same format for everyone.
  5. Rewards will get credited to your account within 48 hours.
Total reward: 0.0017 BNB = 0.50 USD
Start & End Date: 07/12/2022 09:00 UTC to 20/12/2022 09:00 UTC
What to do: Watch a video of 2.11 minutes and answer 09 questions.

Must Read: CakeDefi DeFiChain Quiz Answers

Also Read: Binance Learn & Earn Quiz Answers: Binance What Is BUSD Answers

Binance Learn & Earn Answers: What Is BNB Quiz Answers

Q1. BEP-2 BNB is the native coin of Ethereum. True or false?

Answer: False

Q2. What use cases does BNB have?

Answer: All are correct

Q3. Which token standards exist for BNB?

Answer: All are correct

Q4. Owning BNB provides you with a share of Binance’s profits.

Answer: False

Q5. Which token standards exist for BNB?

Answer: All are correct

Q6. BNB was originally issued as a:

Answer: ERC-20 token on Ethereum

Q7. Initial Sale Price?

Answer: 1 ETH for 2700 BNB and 1 BTC for 20,000 BNB

Q8. BNB launched through an initial game offering (IGO) in 2017?

Answer: False

Q9. Total supply of BNB?

Answer: 200 million BNB

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.