Home Cryptocurrency Phemex Learn & Earn: How to Trade Perpetual Contracts on Phemex?

Phemex Learn & Earn: How to Trade Perpetual Contracts on Phemex?

by cryptocreed

Last Updated on November 30, 2022 by cryptocreed

Answers For How to Trade Perpetual Contracts on Phemex Quiz


Phemex is a crypto exchange founded in 2019 and become one of the most popular crypto exchanges in recent months. It is expected to see more growth of Phemex as stable exchanges like FTX are losing trust.

There are different quiz that includes a number of lessons. In this article, you will find answers to “How to Trade Perpetual Contracts on Phemex? Quiz”

Things To Remember While Taking Phemex Quiz

  1. Learn and Earn page can be accessed here “https://phemex.com/learn-crypto”.
  2. Login to check if you are eligible or not.
  3. Try to use a mobile device.
  4. Questions will be not in the same format for everyone.
  5. Rewards will get credited to your account within 48 hours.
Total reward: $0.60
Start & End Date: NA
What to do: Watch a video of 1.20 minutes and answer 19 questions.

Must Read: BINANCE P2P QUIZ ANSWERS

Phemex Learn & Earn Answers: How to Trade Perpetual Contracts on Phemex Answers

This quiz has 3 lessons which contain 15 questions in total.

Note: You Can Register On Phemex Using Our Link To Support Us.

Lesson 1. How to Open a Position

Q1: Are limit, market, and conditional orders available with contract trading as they are for spot trading?

Answer: Yes

Q2: A Coin-Margined contract means that you will be using USD as your margin for positions, and your profits will also be paid in USD.

Answer: True

Q3: If you close a BTC-margined perpetual contract in profit, your profit will be paid in

Answer: BTC

Q4: The Estimated Liquidation Price is:

Answer: The estimated price at which you would lose all of the margin allocated to a position

Q5: The final confirmation pop-up window also allows you to set Take Profit and Stop Loss orders.

Answer: True

Q6: Once your order fills, you can view your positions under the ___ ___ tab.

Answer: open, positions

Lesson 2. How to Set or Adjust Leverage

Q1: When can Leverage be set or adjusted?

Answer: Both while placing an order or after a position is open.

Q2: The default leverage or margin mode is:

Answer: Cross Margin

Q3: When using Isolated Margin, what are two ways you can set a leverage value? (Select all correct answers)

Answer: Use the Leverage slider, D. Edit the number above the leverage slider

Q4: Once you have opened a position with the default Cross Margin setting, you will no longer be able to adjust leverage.

Answer: False

Lesson 3. How to Adjust Margin

Q1: To add margin to an isolated margin position, you must click on the figures under the column.

Answer: Margin

Q2: The pop-up window that allows you to adjust margin defaults to the Add option first.

Answer: True

Q3: If you add margin to an open isolated position, you can

Answer: Remove the added margin from the same pop-up window

Q4: Will adding margin to you isolated position change it’s leverage?

Answer: No

Q5: With Cross Margin mode, adding margin involves:

Answer: Transferring funds into the appropriate Contract Trading Account

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.