Home Cryptocurrency Binance Learn & Earn Answers: What Is Algorand (Algo) Answers

Binance Learn & Earn Answers: What Is Algorand (Algo) Answers

by cryptocreed

Last Updated on January 3, 2023 by cryptocreed

Algorand is in the market since 2019 currently it falls in the list of top 30 coins according to CMC. The price per Algo is 0.2238 and total last 24 hours volume is $68,604,320 and the market cap is $1,596,389,109.

You can trade Algo coins on major cryptocurrency exchanges including Binance, OKX, Kucoin, BingX, Bitrue, and many more. Join exchanges using our link to get 40% off on your trading fees.

Algorand is a POS self-sustaining, decentralized, scalable blockchain-based network that supports a wide range of Dapps. You can use their features like smart contracts, blockchain, and coins. it also supports computations that require reliable performance guarantees to create a new form of trust.

Things To Remember While Taking What Is Algorand (Algo) Quiz

  1. Learn and Earn page can be accessed here “https://academy.binance.com/en/learn-and-earn”.
  2. Login to check if you are eligible or not.
  3. Try to use a mobile device.
  4. Questions will be not in the same format for everyone.
  5. Rewards will get credited to your account within 48 hours.
Total reward: 2 ALGO = 0.44 USD
Start & End Date: 07/12/2022 09:00 UTC to 20/12/2022 09:00 UTC
What to do: Watch a video of 2.11 minutes and answer 10 questions.

Must Read: CakeDefi DeFiChain Quiz Answers

Also Read: Binance Learn & Earn Quiz Answers: Binance Polymesh Quiz Answer

Binance Learn & Earn Answers: What Is Algorand Quiz Answers

Following are the What Is Algorand Quiz Answers.

Q1. Algorand has a Governance Program that allows the community to vote on measures that impact the future of the blockchain. True or false?

Answer: True

Q2. What is the total supply of ALGO tokens?

Answer: 10 billion

Q3. What is the minimum stake needed to run a validator node in Algorand’s PPOS consensus mechanism?

Answer: 0.1 ALGO

Q4. Silvio Micali, founder of Algorand, is famous for being the co-inventor of which of the following technologies?

Answer: All are correct

Q5. Which of the following companies are building NFT and Web3 projects on Algorand?

Answer: All are correct

Q6. For each round, the network selects:

Answer: The block proposal with the lowest VRF hash

Q7. How fast is an Algorand block?

Answer: 3.7 seconds

What is algorand (algo) quiz answers?

Q8. How much does it cost to send a transaction in Algorand?

Answer: 0.001 ALGO

Q9. How many transactions per second (TPS) can Algorand process?

Answer: 6,000

Q10. Which consensus mechanism?

Answer: PPos

If you found this What Is Algorand Quiz Answers helpful then do not forget to share with your friends on social media.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.